horlogebandjes

Horlogebanden voor Dames en Heren

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!

Nadat je de maat hebt bepaald is het belangrijk om te kiezen van welk materiaal je band moet zijn. Je hebt hier diverse opties in. De meest gekozen optie is leer omdat je hierin de grootste keus hebt. Ben je gevoelig voor transpiratie en vind je het daardoor prettig om je horlogeband af te kunnen nemen dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor rubber of metaal.

Vind je het lastig online je keuze te maken voor je horlogebandje? Geen probleem. Bezoek dan eens onze winkel in Utrecht. Geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. We helpen je graag onder het genot van een bak koffie. Handig ter voorbereiding op je winkelbezoek:

- Mocht je een horlogebandje online hebben gezien en wil je graag naar de winkel komen? Bel dan even van te voren of we de betreffende horlogebandjes ook in de winkel voorradig hebben. Meer informatie over https://www.dehorlogebandenspecialist.nl/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *